Benvolgudes col·legiades i col·legiats,

Ens fa molta il·lusió presentar-vos la segona edició de la Jornada de Fisioteràpia de l’Esport del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), que en aquesta ocasió porta per títol “Novetats tecnològiques, d’abordatge i de raonament clínic en Fisioteràpia de l’esport”.

Ens agradaria que, una vegada més, ens hi acompanyéssiu i gaudíssiu del que estem preparant per a vosaltres i, cas que piuleu alguna cosa, us animem a fer servir l’etiqueta #FisioEsportCFC.

La Jornada serà intensa, incloent tallers i ponències sobre aportacions tecnològiques tant en diagnòstic com en tractament, i s’organitzarà en base a cinc grans blocs temàtics, que són l’estimulació cerebral no invasiva; l’ús de la termografia en el diagnòstic; la tecnologia aplicada a l’entrenament en exercici terapèutic; la teràpia manual, amb una revisió de les influències miofascials i neurals en patologia i tractament de lesions de parts toves, i l’esport adaptat i altres esports que no sempre reben l’atenció merescuda, com la natació o el crossfit.

Finalment, per tancar la Jornada hem programat una actualització sobre el tractament de la lesió del LEA i sobre com abordar l’osteoartritis que, malgrat tots els esforços per evitar-ho, pot sobrevenir després d’algunes lesions en persones joves i esportistes.

El format de les ponències matutines serà de comunicacions de 20 minuts amb temps, després, per a les preguntes dels assistents i, a la tarda, hi haurà cinc masterclass amb un format pràctic.

La Junta de Govern del CFC desitja que us feu vostra aquesta nova Jornada de Fisioteràpia de l’Esport i que gaudiu tant de les ponències com dels tallers. Ens trobem, doncs, a la #FisioEsportCFC del 4 d’octubre de 2019, al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès.

 

Alfons Mascaró Vilella
Vocal de la Junta de Govern del CFC

Alfons Mascaró

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×