Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques per intentar oferir a l'usuari la millor experiència d'ús possible.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Benvolgudes col·legiades i col·legiats,

Ens fa molta il·lusió presentar-vos la segona edició de la Jornada de Fisioteràpia de l’Esport del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), que en aquesta ocasió porta per títol “Novetats tecnològiques, d’abordatge i de raonament clínic en Fisioteràpia de l’esport”.

Ens agradaria que, una vegada més, ens hi acompanyéssiu i gaudíssiu del que estem preparant per a vosaltres i, cas que piuleu alguna cosa, us animem a fer servir l’etiqueta #FisioEsportCFC.

La Jornada serà intensa, incloent tallers i ponències sobre aportacions tecnològiques tant en diagnòstic com en tractament, i s’organitzarà en base a cinc grans blocs temàtics, que són l’estimulació cerebral no invasiva; l’ús de la termografia en el diagnòstic; la tecnologia aplicada a l’entrenament en exercici terapèutic; la teràpia manual, amb una revisió de les influències miofascials i neurals en patologia i tractament de lesions de parts toves, i l’esport adaptat i altres esports que no sempre reben l’atenció merescuda, com la natació o el crossfit.

Finalment, per tancar la Jornada hem programat una actualització sobre el tractament de la lesió del LEA i sobre com abordar l’osteoartritis que, malgrat tots els esforços per evitar-ho, pot sobrevenir després d’algunes lesions en persones joves i esportistes.

El format de les ponències matutines serà de comunicacions de 20 minuts amb temps, després, per a les preguntes dels assistents i, a la tarda, hi haurà cinc masterclass amb un format pràctic.

La Junta de Govern del CFC desitja que us feu vostra aquesta nova Jornada de Fisioteràpia de l’Esport i que gaudiu tant de les ponències com dels tallers. Ens trobem, doncs, a la #FisioEsportCFC del 4 d’octubre de 2019, al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès.

 

Alfons Mascaró Vilella
Vocal de la Junta de Govern del CFC

Alfons Mascaró